Bel ons nu: 03 766 04 48

Ondersteuning door ons team

Wij kunnen ingeschakeld worden voor ondersteuning op 2 vlakken:
 

    1. Ondersteuningen van onze klanten 
    2. Ondersteuning voor leidingwerk en toestellen

  

Ondersteuning van onze klanten:


Advies:
Tevens kunnen wij ingeschakeld worden als begeleidende partner van (opstartende) piping- projecten. Wij denken mee. Door onze ervaring zoeken wij graag mee naar oplossingen voor uw piping-probleem.
 
Ontwerp (routing en detaillering):
We starten een leidingproject zowel van volledig uitgewerkte tekeningen, maar ook van een flowschema en of uw beschrijving. Op basis hiervan werken we het leiding-project voor u uit en leveren en plaatsen alle materialen.

Assistentie:
Wij monteren naast het leidingwerk eveneens externe constructies en toestellen (pompen, afsluiters tanks). Deze bijkomende toestellen kunnen eveneens door ons geleverd worden, zodat u het gehele project aan ons kan toewijzen.

Engineering:
Wij zorgen voor de engineering van uw leidingsystemen. Op basis van uw informatie ontwerpen wij uw installatie. We bepalen de componenten, en zorgen voor de uitvoeringsdetails.

Tekeningen :
Indien gewenst zorgen we voor de uitvoerings-/ontwerp-tekeningen van het leidingwerk en/of bijkomende constructies.

Voorbeelden tekening leidingwerken en constructies:

Ondersteuningen voor leidingwerk/toestellen:Wij maken en plaatsen allerhande steunconstructies in roestvrij staal, gegal-vaniseerd staal en kunststof voor buisleidingen en toestellen. Gaande van eenvoudige beugels tot complexe steunstructuren.