Bel ons nu: 03 766 04 48

Maintenance


Onderhoud voorkomt onnodige stilstand en overmatige slijtage aan machineonderdelen. De kans op ongeplande, vaak hoge reparatiekosten wordt hiermee geminimaliseerd. Preventieve inspecties vormen het belangrijkste onderdeel van preventief onderhoud. Zij brengen slijtage en onbalans vroegtijdig in kaart en voorkomen hiermee toekomstige storingen. Belangrijk is dat deze inspecties systematisch en professioneel worden uitgevoerd. Daarom biedt EBIC preventief onderhoud en periodieke inspecties aan, uitgevoerd door hooggekwalificeerde servicemonteurs.

Ebic beschikt over een volledig uitgeruste werkplaats voor herstel van alle roterende machines, maar we beschikken ook over de mogelijkheid om assistentie on site te bieden. Zo kunnen we met behulp van het nodige gereedschap blowers, elektromotoren, pompen, tandwielkasten en ventilatoren ook ter plaatse van het nodige onderhoud voorzien.

Zowel tijdens een shutdown als voor het dagelijks onderhoud zorgen we ervoor dat de juiste mensen snel op locatie zijn om assistentie te bieden of volledig autonoom een machine te repareren. Naast herstel van roterende machines, beschikt EBIC over het nodige gereedschap om riemen on-site te vervangen, machines te installeren inclusief uitlijnen en te balanceren. Indien enkel een controle aan de orde is, kunnen we door middel van trillingsmetingen snel constateren of er ergens een probleem is zonder dat er een machine moet worden stil gelegd.

We kunnen bij twijfel één machine controleren of op regelmatige basis uw volledige machinepark in kaart brengen en inspecteren.